Deniz tablosu modelleri

14-07-2021 09:54
Deniz tablosu modelleri

Deniz tablosu modelleri

deniz tabloları

Deniz Tablosu modelleri

 

Kanvas tablo modelleri birbirinden farklı malzemelerden üretilen tuval bezi üzerine farklı mürekkeplere sahip olan dijital baskı makineleri ile hazırlanmakta olup kullanılan malzemelerin kalitesine göre tablonun da kalitesi değişmektedir. Kaliteli kanvas tablo satın alabilmek için kullanılan tuval bezinin % 100 pamuklu ve astarlı olarak yapılmış olması gerekmektedir. Tuval kasnağını oluşturan şase birinci sınıf kurutulmuş keresteden yapılmış olmalıdır. Tuval üzerinde kullanılan bezin yırtılmalara karşı dayanıklılığı çok önemlidir. Daha ucuza olması için sentetik bezlerden de tuval üretilip satılabilmektedir. Tuval şasesi yaş ağaçtan ve ince olarak yapılabilmektedir. Kanvas tabloalınırken bu iki malzemenin kalitesine mutlaka dikkat edilmelidir. Kötü malzeme kullanılan bir tuval şasesi kırılabilmekte, kaliteli olmayan bir tuval bezi de boyayı kusabilmekte ya da fazla emebilmektedir. Tüm bu bahsettiklerimiz doğrultusunda iyi bir tuvalin kaliteli kanvas tablo anlamına geldiği anlaşılmaktadır.

 

Kaliteli Tuval Bezinin Özellikleri

Kaliteli kanvas tablo demek kaliteli resim demektir. Kaliteli resim ise kaliteli tuval bezi ile yapılabilmektedir. Bu nedenle piyasadan tuval alınırken özelliklerine dikkat edilmelidir. Kaliteli kanvas tablo için alınacak iyi bir tuvalde aşağıda sayacağımız özellikler olması gerekmektedir;

·İyi bir tuval bezi gereğinden fazla boya emmez ve boyayı kusmaz,

·Boya karşısında çatlamaz ve boyayı arkaya geçirmez,

·İyi bir tuval bezinin ortalama % 75 pamuk oranında ve ağırlığının da 300g/m2 olması gereklidir,

·Ayrıca kullanılacak olan tuvalin astarlı olması da kaliteli kanvas tablo için tercih edilmektedir.

 

Kanvas Tablo Fiyatları

Kanvas tablo modelleri sahip oldukları özelliklerine, tuvalinin kalitesine, kullanılan malzemesine göre fiyatlarında da farklılık göstermektedir. Aynı fotoğraf basılmış olan kanvas tablo daha ucuz ya da daha pahalı fiyatlarda karşımıza çıkabilmektedir. Bunun nedeni ise daha pahalı olan tablonun birinci sınıf dayanıklı malzemeden yapılmasından ve ayrıca iyi mürekkeple basılmasından kaynaklanmaktadır. Kalite kanvas tablo ile kalitesiz olan modeller zaten üzerine basılan resimden ve de tuvalinden de kendini belli etmektedir. Uzun süre kalitesinden ödün vermeden istenilen mekanın duvarını süsleyecek olan kaliteli kanvas tablo için biraz daha fazla ödemeye de değmektedir.

 

 

 

 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.