Fantastik tablolar

Fantastik tablolar

Fantastik tablolar

Gerçek üstü tablolar

Fantastik Tablo Modelleri

Fantastik tablolar Dijital baskı makineleri kullanılarak istediğiniz fotoğrafı tuval üzerine tıpkı bir ressam yapmışçasına mürekkep püskürtme teknolojisi ile gerçekleştirilen baskı işlemine kanvas tablo denilmektedir. En güzel tablo modelleri ise genelde evinizdeki duvara ve eşyalara renk ve görünüm uyumu olan tablolardır. Örneğin evinizde kediniz varsa, kedinizin bir resmi; çiçekleriniz çoksa çiçek tablosu, tuttuğunuz takımla ilgili renkler hakimse o takımın bir tablosu güzel fikirler arasındadır.

Tablo seçerken istediğiniz fotoğrafı tercih edebilirsiniz. Bir manzara tablo mu yoksa bir Osmanlı Armalarından biri bulunan Kanvas Tablo mu ya da takım temalı bir tablo mu tercih edeceğiniz tamamen sizin kalmıştır. Ancak seçim yaparken renkleri göz önünde bulundurmakta fayda olduğunuz belirtmeliyiz. Çok beğenmiş olduğunuz bir tablonun renkleri hakkında tereddütleriniz varsa satıcılarla iletişime geçerek; site üzerinde var olan bir tablonun sizin istediğiniz renklerde olup olamayacağını sorabilirsiniz. Şayet birçok satıcı resimlerin renklerini ustalıkla değiştirerek istediğiniz tabloyu size teslim edebilir.

Dekoratif Kanvas Tablolar

En güzel tablo modelleri deyince herkesin aklına ilk gelen dekoratif tablolardır. Dekoratif tablolar üç, dört ve beş parçadan hatta isteğe göre daha az ya da daha fazla parçadan oluşmaktadır. Fakat üç ve beş parçalı tablolar çok daha şık, modern ve gösterişli durmaktadırlar. Bu tablolarda istediğiniz bir resim parçalara bölünerek her bir parça denk gelecek şekilde yerleştirilir ve tek bir resim elde edilerek modern bir şekilde duvarınızı süsler.

En Güzel Tablo Modelleri Hangileridir?

Tablo seçerken istediğiniz fotoğrafı tercih edebilirsiniz demiştik. Fakat en çok tercih edilen en güzel tablo modelleri nelerdir?

·5 Parçadan oluşan dekoratif Atatürk temalı tablolar

·5 Parçadan oluşan Türk armalarını kapsayan tablolar

·Ünlü ressamların yapmış olduğu yağlı boya resimler

·Yine 3 ve 5 parçadan oluşan futbol takım armaları

·Tek parça büyük manzara resimleri

·Tek parça kişisel fotoğraflar

·Sevgililer günü temalı 3 ve 5 parçadan oluşan fotoğraflar (Her bir parçada farklı bir fotoğraf)

·5 Parçadan oluşan yağlı boya kanvas tablolar

·Soyut resimler

·Kedi, köpek; kısaca hayvan resimleri gibi en güzel tablo modelleri online alışveriş yapabileceğiniz tablo sitelerinde daha geniş yelpazeden sizlere sunulmaktadır.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.