köy tabloları

13-07-2021 15:12
köy tabloları

köy tabloları

köy tabloları

Köy tabloları

Yüksek kaliteli tablo tasarımının öncüsü Kanvas Tablo İzmir mekan ile uyumlu eşsiz ve benzersiz tasarımları ile baskılarında dijital materyalleri kullanarak kalıcı ve çözünürlüğü yüksek tablolar oluşturmaktadır. Kanvas tablotasarımı sırasında Solvent bazlı boyalar tercih edilmektedir. Sağlığa zararlı olmayan, doğaya ve insana dost malzemeler ile üretilen tablolar gönül rahatlığı ile kullanılabilmektedir. Kanvas tablo İzmir baskı alanında da hizmetlerini etkili biçimde sürdürmektedir. Müşterilerin ellerinde bulunan görsellerin kullanımı ile tablo modelleri ortaya çıkmakta ve firma istenilen özelliklerde tasarımlar gerçekleştirmektedir. Kanvas Tablo İzmir yüksek kaliteli ürün üretiminde tamamen iç tasarıma odaklanarak nitelikli ürünler ve baskılar gerçekleştirmektedir. İnsan sağlığına zarar vermeden işlem yapan, ileri teknolojiyi kullanarak tablo üretilmektedir.

Kanvas Tablo İzmir Ürünleri ve Özellikleri

Görsel ihtiyaçlara cevap veren kanvas tablo modelleri ile mutlu bir alan yaratmak mümkündür. 1. Sınıf %100 pamuk 345g/m2 sanatsal pigment tuval bezine dijital baskı makineleri ile yapılan işlemlerimiz ile kaliteli ürünler geliştirmek söz konusu olmaktadır. Kanvas tablo İzmir geliştirdiği tablolar ile askı aparatlarının da takılması sonrasında 3 boyutlu olarak hazırlanmaktadır. Kanvas tablo alırken dikkat edilmesi gereken hususlar bulunmaktadır. Bunlar:

·Tuval bez kalitesi,

·Ahşap şase kalitesi,

·Mürekkep kalitesi,

·Seçilen görsel kalitesi,

·Dekoratif ürünlerin Mdf olmaması şeklinde sıralanabilmektedir.

Kanvas Tablo İzmir Hizmet Anlayışı

Kanvas tablo İzmir özgün tablo modelleri ile iç mekan görünümünü etkili bir şekilde derinleştirmektedir. Tablo yapımı sırasında dikkat edilmesi gereken önemli hususlar bulunmaktadır. Bunlara bakmak gerekirse:

·Ucuz kanserojen madde içermemesi,

·Çin malı gibi odaya kötü koku yayan zararlı kimyasallar içeren ürünlerden uzak durulması,

·Kalitesiz, hoş görünmeyen dekoratif olarak satılan uygunsuz ürünlerden alınmaması oldukça önemli olmaktadır.

Kanvas tablo İzmirüretimine girdiği tabloları ile müşteri memnuniyetini önceliklemektedir. İç mekanlarda yüksek nitelikli tablolar üreten kanvas tablo İzmir, baskı sarf malzemelerinde de orijinal markalar kullanmaktadır. Arşivler yardımı ile istenilen ve beğenilen görselin kullanımı ile tablonun oluşturulması mümkün olmaktadır. Kanvas tablo İzmir tamamen kişilere özgü ölçüleri dikkate alarak tablo üretimi yapmaktadır. Konsept fikirleri olanlar için de ev ve iş yerlerin de özel tablo üretimleri yapılmaktadır.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.