Paris tabloları

14-07-2021 14:03
Paris tabloları

Paris tabloları

Paris tabloları

Paris tabloları

gelişmesi ile artık istediğimiz her fotoğrafı, resmi, deseni yazıcılar sayesinde dijital baskı tuvale aktarabilmekteyiz. Resim yapmak için kullanılan tuvalin üzerine dijital baskı makineleri ile yapılan baskıya kanvas tablodenmektedir. Kanvas tablo yapımında en önemli nokta tuvalde kullanılan bezin kalitesidir. Daha sonra tuvale baskı yapılacak resmin çözünürlüğü ve kalitesi önem taşımaktadır.

Kanvas kelimesi tuval kelimesinin İngilizce karşılığıdır. Kanvas tablonun Türkçe karşılığı olarak dijital baskı tuvale yapımı anlamına gelmektedir. Dijital baskılar günümüzde çok fazla kullanılmaktadır. Üzerine istenilen her tür fotoğrafın yapılabildiği baskılar sanatseverlerin ilgi odağı olmuştur.

Dijital Baskı Tuvale Nasıl Yapılır?

Dijital baskı tuvale aktarılırken yazıcılar kullanılmaktadır. Bu yazıcılar tuvali bir rulo halinde içinde barındırarak resmin temiz ve kaliteli bir şekilde çıkmasını sağlar. Fakat resmin iyi kalitede çıkması için sadece yazıcının payı yoktur. Aynı zamanda resminizin çözünürlüğü, ölçekleri ve kullandığınız tuval bezinin kalitesi de önemlidir.

Dijital Baskı Tuvale Aktarımından Sonra

Dijital baskı tuvale aktarıldıktan sonra almış olduğunuz çıktıyı düz ve pürüzsüz bir zemine yerleştirmeniz gerekmektedir. Böylece resim kıvrılıp katlanmayacak ve resimde renklerin bozulması engellenecektir. Resim kuruduktan sonra ise koruyucu maddeyi üzerine sürerek, kaliteli bir kanvas tablo tuvali elde edebilirsiniz.

Dijital Baskı Nerelerde Kullanılır?

Dijital baskı tuvale aktardıktan sonra isterseniz çerçeveleterek evlerinizin, ofislerinizin duvarlarına asabilirsiniz. Ayrıca çerçeve yaptırmadan da duvar kağıdı olarak da kullanabilmeniz mümkün. Bir resmi farklı parçalara bölerek de kanvas tablo yapabilirsiniz.

Kanvas Tablo Fiyatları

Kanvas tablolar, dijital baskıların tuvale aktarımı olduğundan çok bir maliyeti yoktur. Bu sebeple fiyatlarda olduğunca düşüktür. Örneğin çok beğendiğiniz bir ressamın eserini evinize ya da ofisinize asmak istiyorsunuz. Fakat bu eser çok pahalı olduğundan ve benzerinin bir ressam tarafından yapımının bile maliyetli olacağından dolayı tercihiniz kanvas tablo olabilir.

Kanvas Tablo Nereden Alabilirim?

Kanvas tablolar piyasa da sokak satıcılarına kadar düşmüş durumda fakat resimlerin kalitesi çok önemli. Şayet piksellere ayrılmış ise almanızı pek tavsiye etmiyoruz. Kanvas tablolar birçok alışveriş merkezinde satıldığı gibi internet sitelerinden de uygun fiyatlarla alınmakta hatta sipariş verip kendi tablonuzu bile yaptırabilirsiniz.



IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.